Parkeren

Service en winkelgemak voor onze klant staan bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent dat wij gedurende onze ruime openingstijden zo veel mogelijk tot uw beschikking staan. Hierdoor weten we goed wat uw wensen zijn en stemmen we daar ons assortiment en openingstijden op af.

Tijdens opening is onze verlaadhal bijvoorbeeld altijd toegankelijk. Met uw CultraCard stelt u de slagboom in werking. We hebben voldoende ruimte voor alle soorten vervoer. De meeste Cultra klanten komen met hun eigen bestel- of vrachtwagen en nemen de gekochte producten direct mee. Omdat de laadcapaciteit in Deense karren wordt gerekend is het vaak eenvoudig om te weten hoeveel men kan meenemen.

En hoewel we een zelfbedieningsgroothandel zijn, kan het zijn dat u bijvoorbeeld geen tijd heeft om naar Aalsmeer te komen. U kunt dan ook bij ons bestellen en laten bezorgen. Dat is geen enkel probleem. Ook wanneer u niet zelf alles mee kunt nemen zijn er verschillende vervoerders de producten bij u aan de zaak kunnen afleveren. Dit gebeurt tegen aantrekkelijke tarieven per stapelwagen. Het is ook mogelijk producten via Internet te bestellen. U bespaart tijd en dus geld. Het proberen waard! Vraag naar de tarieven bij de Cultra Partners.