Onze CultraCard Om ons one-stop-shoppingcentrum te bezoeken, dient u in het bezit te zijn van een CultraCard. De CultraCard verleent u namelijk toegang tot de Cultra, is nodig bij het inleveren van fust en zonder CultraCard kunt u geen aankopen doen bij de Cultra Partners.

Algemeen De CultraCard geeft u de mogelijkheid om aankopen te doen in onze Cash & Carry's. U dient de CultraCard te tonen bij de kassa van alle Cultra Partners. Voor de aanschaf van een CultraCard dient u een eenmalige bijdrage van € 22,50 te betalen.

Met de CultraCard bedient u de slagboom die toegang tot de verlaadhal geeft. De CultraCard is eveneens nodig bij het inleveren van fust. De CultraCard blijft eigendom van Cultra. Bij verlies, diefstal of beschadiging door eigen toedoen bent u zelf verantwoordelijk voor de vervangingskosten. Bij slijtage wordt de CultraCard kosteloos vervangen. Uw CultraCard mag niet door derden worden gebruikt, u blijft te allen tijde verantwoordelijk voor uw CultraCard.

Aanvraag CultraCard U kunt als bezoekende ondernemer op Cultra een aanvraagformulier invullen bij de Cultra Informatiebalie. De aanvraag wordt doorgaans meteen beoordeeld. De CultraCard kan direct worden uitgereikt als er aan een aantal voorwaarden wordt voldaan: alle gegevens correct zijn ingevuld en u voldoet aan de CultraCriteria, een uittreksel uit het handelsregister wordt overlegd dat niet ouder is dan 2 jaar, de kosten van de CultraCard worden betaald (contant).

Is er reden om aan te nemen dat u mogelijk niet voldoet aan de CultraCriteria, kan er helaas geen CultraCard worden verstrekt.
We doen onze uiterste best om uw aanvraag direct te behandelen. Helaas is het niet altijd mogelijk om direct de aanvraag te behandelen en u van een CultraCard te voorzien. We vragen bij voorbaat uw begrip hiervoor.