Weerman verandert!

Verandering is gezond, zo ook voor Weerman. Sinds september dit jaar hebben we al een aantal zaken binnen de onderneming opgepakt, zoals de ontwikkeling van een nieuw logo.  “Wij hebben gekozen voor een nieuw logo als start van de veranderingen. Dynamiek, diversiteit, creativiteit en kleur staan daarbij centraal”, aldus Babette van Lieshout (Marketing & Communicatie). De komende maanden zullen wij u blijven informeren omtrent alle ontwikkelingen die gaande zijn.

Nieuwe directeur

Sinds 14 april jl. heeft Weerman een nieuwe algemeen directeur, René van Dijk. De afgelopen periode heeft hij zich vooral geconcentreerd op de aanpassingen en verbeteringen binnen de onderneming. “Weerman is een bedrijf met historie, goede naamsbekendheid, kwalitatief assortiment,  trouwe klanten en een gedreven team. Dit is een goede basis voor een geweldige toekomst”, aldus René van Dijk.

Facebook - nog meer nieuws en voordelen!

Weerman zal vaker nieuws, specials maar ook interessante aanbiedingen plaatsen op haar Facebook pagina. Zo blijft u als bloemist op de hoogte van alle ontwikkelingen,  maar kunt u ook direct profiteren. Log in en Like onze pagina. Onder de nieuwe Likes verloten wij enkele leuke prijzen.

 
 

Weerman

Informatie: Babette van Lieshout

T 0297 353 310

E babette@weerman.nl

I www.weerman.nl