Weerman is één van de top zes bedrijven gevestigd op de Cultra in Aalsmeer. Daarnaast is hun e-commerce programma toonaangevend. Iedere dag kopen klanten direct online in de cash & carry en met onze inkopers mee op de klok. Weerman zorgt vervolgens voor een efficiënt transport. Omdat de omloopsnelheid van de producten bij Weerman bijzonder hoog is, garandeert Weerman een absoluut dagvers product. Weerman koopt direct in bij de veiling in Aalsmeer, bij kwekers, veredelaars en andere veilingen en importeert zelf exclusieve bloemsoorten en noviteiten.

Bloemenleverancier Weerman is een modern bedrijf waar Europese groothandelaren en bloemisten het breedste en diepste assortiment snijbloemen en snijgroen kunnen vinden. Weerman staat voor hoge kwaliteit, interessante aanbiedingen en een uitstekende persoonlijke service.

 

Weerman Cultra is voor kwaliteitsbloemisten en top arrangeurs al jaren een begrip. U belt of mailt ons en onze medewerkers zetten de bestelling voor u klaar. De verkoop vindt plaats per bos. De grote doorloopsnelheid garandeert een dagvers product. 

Kom eens langs en laat u inspireren! 

 

WEERMAN IS EN BIEDT :

·   Een betrouwbare partner.

·   Een groot assortiment.

·   Een hypermodern real-time inkoopsysteem.

·   Persoonlijke service.

 

Weerman contact:

Voor vragen en bestellingen kunt u contact opnemen met Reinier Weerman:
T +31 297 353353 | F +31 297 348142 | E: reinier@weerman.nl