Duif International

Op de Cultra had Duif International al jaren de winkel Close2Real. Het naastgelegen pand is erbij getrokken en compleet verbouwd in het voorjaar van 2016. Waar klanten voorheen bovenal voor zijden bloemen bij de winkel terecht konden, is er nu ook een uitgebreid home-deco assortiment aan toegevoegd. Hiemee bieden wij u inspiratie en een breder assortiment. Ook is het nu mogelijk producten uit de gehele collectie te bestellen.

Duif International werd in 1956 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een succesvolle en groeiende onderneming die van over de hele wereld importeert. Onze focus ligt hoofdzakelijk op de import van hardware voor bloemen, planten, interieur, tuin- en cadeauartikelen voor onder meer de detail- en groothandel.

 

Ons assortiment bestaat uit een uitgebreide collectie glaswerk, aardewerk, vlechtwerk, metaal- en houtwerk, zijden bloemen, boeketinzetten, decoratiemateriaal, kaarsen en meubilair. In deze productgroep zijn ook seizoensgebonden producten voor Kerstmis, Pasen, Moederdag, Valentijnsdag en Halloween opgenomen. Naast onze eigen collectie zijn er ook mogelijkheden om in overleg producten op maat te ontwikkelingen. Bijna ons gehele assortiment is op voorraad leverbaar vanuit onze distributiecentra in Aalsmeer en Polen.

 

Ons hoofdkantoor bevindt zich op Green Park Aalsmeer. Hier vindt u ons complete assortiment op een 5.000 vierkante meter groot Inspiration Centre. Ook vindt u hier een groot Cash & Carry centrum, waar u onze producten in relatief kleine hoeveelheden kunnen aanschaffen.

 

Duif International

Tel: +31 (0) 888 100 100

E-mail: info@duif.nl

Website: www.duif.nl